WERKEN BIJ BERGS ADVIES

Bij Bergs Advies staat de mens centraal. De klant, maar meer nog onze eigen mensen. Wie bij ons werkt, ervaart een familiaire, informele werksfeer waarbij we open met elkaar communiceren. Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen met een frisse blik en hart voor de agrarische sector. Staat er geen passende vacature open, maar wil je toch graag ons team versterken? Laat dan je gegevens achter, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.

In het uitvoeren van de werkzaamheden is er veel ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid. We kijken naar wie jij bent, welke kennis en ervaring je hebt en waar jouw ambities liggen. Dit doen we samen met het hele team op een eerlijke en realistische manier. De dynamiek van de sector maakt dat geen werkdag hetzelfde is, wat je specialisme of rol ook is. Wil je weten wat we allemaal doen? Neem dan een kijkje binnen onze vakgebieden.

OPEN SOLLICITATIES

Wij maken graag kennis met mensen die vanuit hun gedrevenheid en affiniteit met de agrarische sector het verschil willen maken.

Laat je gegevens achter en Karen neemt contact met je op 

Door op versturen te klikken, gaat u akkoord met onze voorwaarden.

“Bij Bergs Advies zit een enorme bak aan kennis. Je hebt je collega’s dan ook nodig om je klant uiteindelijk, vanuit verschillende perspectieven, van een goed advies te kunnen voorzien. Die informatie moet je zelf verzamelen. We weten elkaar gelukkig altijd te vinden. Een hecht en gezellig team, met hart voor de agrarische sector, maakt het werk nóg leuker. Ik blijf hier iedere dag leren.”

“Collega’s spelen een belangrijke rol binnen mijn werk. Allereerst werken we gezamenlijk projecten uit. Daarnaast heb je collega’s nodig om elke dag bij te leren aangezien de wet- en regelgeving niet bij te houden is in ons ‘Nederland regelland’. Samen vormen we een gezellig team met verschillende specialisten die in mijn ogen één eigenschap delen: hart voor de agrarische sector. Dat maakt Bergs Advies voor mij een organisatie waar ik me thuis voel.”

“Bergs Advies is een prachtig, toekomstgericht bedrijf waar ik vanuit persoonlijke drive en betrokkenheid bij de sector mijn werk kan verrichten. Als ik iets aanpak, dan ga ik ervoor. Gelukkig zitten wij zo allemaal in elkaar. De klant en daarmee de sector vooruit helpen, dat is waarvoor we dit werk doen. Ik ga elke dag fluitend naar mijn werk en rij ook fluitend weer terug naar mijn gezin in Helden na mijn werkdag."

“De voldoening die ik haal uit het contact met de klanten, in combinatie met een fijn team, zorgen ervoor dat ik iedere dag weer het maximale uit mijn werk kan halen. Als team weten we altijd tot de beste oplossing voor de klant te komen. Het is mooi om te zien dat we ook nog steeds jonge collega’s aantrekken die passie hebben voor de sector. Dat geeft vertrouwen in de toekomst en motivatie om samen een bijdrage te leveren aan deze prachtige agrarische sector.”