Terug op het oude nest

Een ‘boemerang-medewerker’, zo noemen ze het ook wel. Een jaar geleden besloot ik de stap te maken om terug te keren. Terug naar Bergs Advies. Inmiddels heb ik er al weer bijna 300 dagen opzitten.

De bedrijfscultuur van de grote organisatie waar ik zat paste niet bij mij. Aan de collega’s en projecten lag het zeker niet. Maar de hiërarchie, het individualisme, de trage besluitvorming, ….. zomaar wat zaken die me na verloop van tijd gingen tegenstaan.

Verandering is soms ook goed om erachter te komen wat je echt belangrijk vindt in je werk. Ik hou van snel schakelen en een praktische aanpak. Van korte lijnen en een vlotte communicatie. Van vrijheid en ruimte voor een eigen inbreng. Dit soort dingen, die bij Bergs vanzelfsprekend zijn, ging ik missen. Niet dat het één goed is of het ander fout. Dat ligt aan je persoonlijke voorkeur. Ik zat niet op mijn plek en verlangde terug naar het ‘kleine’ kantoor met die gezellige en gemoedelijke sfeer. Maar bovenal, naar dat fijne werkklimaat met specialisten die met heel veel passie dag in, dag uit aan het werk zijn. En die samen een hecht team vormen.

Teruggaan naar je oude baas doe je niet zomaar. Gelukkig was de liefde wederzijds en ben ik met open armen ontvangen. Daar ben ik mijn collega’s erg dankbaar voor! En ik heb de goede keuze gemaakt. Ik voel ik me weer als een vis in het water!

Herken je jezelf in mijn verhaal en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij zoeken enthousiaste mensen met een frisse blik. Bekijk onze vacatures.

« Terug naar het overzicht
Geschreven door: Gerdine van Duijnhoven Adviseur ruimtelijke ontwikkeling Meer over Gerdine

Delen

Blog | Het ‘’nieuwe GLB’’ in 2024

Het is nat buiten en met een beetje geluk is het jou gelukt de gewassen van het land te halen. Anderen moeten misschien nog een deel van de aardappelen uit de grond halen.

Lees verder »

Personeel | Bergsdag 2023

Zaterdag 7 oktober was het weer zover: de jaarlijkse ‘Bergsdag’. Met ongeveer 40 personen reisden we af naar Eindhoven, waar de organisatie allerlei leuks had bedacht.

Lees verder »