Personeel | Welkom Karen!

Op 1 oktober hebben we wederom een nieuwe collega mogen verwelkomen: Karen van den Heuvel. Zij is gestart als HR medewerker en stelt zich graag aan u voor:

“Als klein meisje droomde ik van wonen op een gezellig boerderijtje met veel dieren en een stuk grond. Ook moest er een oprit zijn met van die witte kiezeltjes. Dit idyllische plaatje uit mijn droom is 7 jaar geleden werkelijkheid geworden. Nu woon ik met mijn gezin lekker buitenaf, met hond, kippen, kat, een stuk grond en de oprit met witte kiezeltjes. Ik ben graag buiten bezig, hou van hard werken en sta graag dichtbij de mensen. Binnen Bergs Advies hou ik me bezig met de personele kant van P&O. Mijn deur staat altijd open, ik bied graag een luisterend oor en waar nodig een helpende hand of een duwtje in de juiste richting.”

« Terug naar het overzicht
Geschreven door: Maud Keltjens Personeel & Organisatie Meer over Maud

Delen

Blog | Het ‘’nieuwe GLB’’ in 2024

Het is nat buiten en met een beetje geluk is het jou gelukt de gewassen van het land te halen. Anderen moeten misschien nog een deel van de aardappelen uit de grond halen.

Lees verder »

Personeel | Bergsdag 2023

Zaterdag 7 oktober was het weer zover: de jaarlijkse ‘Bergsdag’. Met ongeveer 40 personen reisden we af naar Eindhoven, waar de organisatie allerlei leuks had bedacht.

Lees verder »