Personeel | Oktoberfest & Bokkenollen

Soms heb je zo’n weekend, vol uitjes met collega’s. Een feestje dat inmiddels elk jaar op de planning staat is het Oktoberfest in Sittard. Afgelopen vrijdag hebben een aantal collega’s zich in lederhosen en dirndl’s gehesen om een gezellige avond te beleven met de nodige biertjes en de sfeervolle muziek.

Nieuw voor ons dit jaar was het WK Bokkenollen. We doen wel mee! Dat werd dolenthousiast geroepen toen onze collega Rob ons vroeg. Waarmee was ons op dat moment nog niet helemaal duidelijk. Voordat we het wisten hadden we drie teams die natuurlijk de eer hoog moesten houden. Of dat gelukt is blijkt wel uit de foto’s.

« Terug naar het overzicht
Geschreven door: Karen van den Heuvel Personeel & Organisatie Meer over Karen

Delen

Nieuws | Satelliet controle RVO gemaaide of beweide percelen? Je kan bewijslast aanleveren.

RVO heeft de afgelopen tijd zo’n 2400 ondernemers een brief gestuurd over een controle die ze uitgevoerd hebben met het Areaal Monitoring Systeem (AMS) aangaande het beweiden en maaien van grasland.

Lees verder »

Brabantse stallendeadline blijft staan, uitzondering voor melkvee- en kalversector

De Brabantse ‘stallendeadline’ blijft staan op 1 juli 2024, omdat volgens het Brabants bestuursakkoord de stikstofuitstoot drastisch naar beneden moet. 1 juli 2024 is de datum waarop Brabantse boeren...

Lees verder »