Nieuws | Bergs Advies BV stopt op 31 december 2023

Ruim 23 jaar is Bergs Advies actief als adviesbureau voor agrarische ondernemers. Langs deze weg willen we u ervan op de hoogte stellen dat Bergs Advies per 31 december 2023 stopt met al haar activiteiten.

Tot die tijd blijven we als vanouds de sparringpartner voor al uw vraagstukken. Met ingang van 1 januari 2024 worden zowel de dienstverlening als de specialisten ondergebracht in een nieuwe, volwaardige organisatie. Een organisatie waarin Frank Bergs, Tjerk Verscharen en Pieter van Lier geen rol hebben in het beleid en bestuur.

Graag willen we u, als onze trouwe relatie, bedanken voor het in ons gesteld vertrouwen van de afgelopen jaren. We kijken met trots terug op Bergs Advies, 23 jaar geleden opgericht door Frank Bergs. De afgelopen decennia hebben we ons bewezen als een gepassioneerde organisatie met ruim 40 betrokken specialisten. Een organisatie met een team dat tot de laatste dag van dit jaar voor u klaar staat. Wij hebben er alle vertrouwen in dat ook de nieuwe onderneming een volwaardige sparringpartner voor u is en blijft.

Mocht u hierover vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.   

« Terug naar het overzicht

Delen

Blog | Het ‘’nieuwe GLB’’ in 2024

Het is nat buiten en met een beetje geluk is het jou gelukt de gewassen van het land te halen. Anderen moeten misschien nog een deel van de aardappelen uit de grond halen.

Lees verder »

Personeel | Bergsdag 2023

Zaterdag 7 oktober was het weer zover: de jaarlijkse ‘Bergsdag’. Met ongeveer 40 personen reisden we af naar Eindhoven, waar de organisatie allerlei leuks had bedacht.

Lees verder »