Karen van den Heuvel

Functie: Personeel & Organisatie

E-mail: karen@bergsadvies.nl

Tel: 0475 - 49 44 07

Binnen Bergs Advies houd ik me bezig met de personele ofwel mensgericht kant van P&O. Ik sta graag dichtbij de mensen en bied graag een luisterend oor. Het is belangrijk dat iedereen zijn talent kan inzetten en benutten. En daarmee ook op de juiste plek zit binnen de organisatie. Hierin vervul ik een signalerende rol en geef, waar nodig, een helpende hand of duwtje in de goede richting. Mijn deur staat altijd open!

Geschreven berichten door Karen:

Personeel | Welkom Ronald

Sinds enige tijd loopt onze stagiair Ronald van Kempen bij Bergs Advies rond. Ronald is momenteel bezig met afstuderen aan de Aeres Hogeschool te Dronten. In deze fase van zijn afstuderen volgt Ronald...

Lees verder »

Personeel | Welkom Chiel

Afgelopen maand mochten we onze nieuwe collega, Chiel Coulen verwelkomen! Hij gaat aan de slag als landschapsontwerper binnen het team van ruimtelijke ontwikkeling.

Lees verder »

Nieuws | HAS Intensief Bedrijvenmarkt

Op 22 maart 2022 werd door de HAS Hogeschool in Den Bosch een Bedrijvenmarkt georganiseerd. Onze collega’s Aniek, Karen en Bart waren aanwezig en spraken met geïnteresseerden studenten over onze werkz...

Lees verder »

Personeel | Welkom Rinke

Graag stellen we onze nieuwe collega Rinke Verstappen aan jullie voor. Rinke is onlangs bij Bergs Advies gestart als adviseur ruimtelijke ordening. Vanuit haar passie voor de agrarische sector gaat ze...

Lees verder »

Personeel | Welkom Frank

Vandaag stellen we onze nieuwe collega Frank Beerens aan jullie voor. Frank is onlangs bij Bergs Advies gestart als adviseur mestwetgeving.

Lees verder »

Personeel | Welkom Tom

Onlangs is onze nieuwe collega Tom Schrijnwerkers gestart als Adviseur milieu. Tom is opgegroeid op een melkveebedrijf in Horn. Na een technische studie kwam hij erachter dat hij toch écht meer passie...

Lees verder »

Personeel | Welkom Joris

Deze maand mogen we onze nieuwe collega Joris Kuijpers verwelkomen! Joris gaat bij ons aan de slag als adviseur mestwetgeving. Hij stelt zich graag even voor:

Lees verder »

Personeel | Een fijne club!

Als administratief medewerkster is Marieke het eerste aanspreekpunt voor klanten. Als je ons kantoor belt, heb je grote kans dat je Marieke aan de telefoon krijgt.

Lees verder »

Personeel | Welkom Marco!

Vanaf deze maand mogen we onze nieuwe collega Marco Kleverwal verwelkomen. Marco gaat aan de slag als adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling. Hij stelt zich graag aan jullie voor:

Lees verder »

Personeel | Welkom Bart!

Op 1 juni hebben we een nieuwe collega mogen verwelkomen: Bart Vlemmix Bart is gestart als junior adviseur mestwetgeving en stelt zich graag aan u voor:

Lees verder »

Nieuws | Zo doen we dat bij Bergs!

Human Resource Management afgekort ook wel HRM… Binnen Bergs Advies gebruiken we liever de term P&O: Personeel en Organisatie. Maar nog liever praten we over Mens en Organisatie, want die staat bij Be...

Lees verder »

Personeel | Oktoberfest & Bokkenollen

Soms heb je zo’n weekend, vol uitjes met collega’s. Een feestje dat inmiddels elk jaar op de planning staat is het Oktoberfest in Sittard.

Lees verder »