Imke Driessen

Functie: Adviseur mestwetgeving

E-mail: imke@bergsadvies.nl

Tel: 0475 - 49 44 07

Vooral de laatste jaren, wordt het voor agrarische ondernemers steeds moeilijker om van alles op de hoogte te zijn en te blijven. Door snel veranderende wetten, regels en eisen kan ieder jaar er voor een ondernemer anders uitzien. Met een gedegen advies en een boekhouding die op orde is, ontzorg ik onze klanten zoveel mogelijk. Mijn specialisatie ligt op het gebied van de intensieve veehouderij, met name varkens en pluimvee. Als adviseur behandel ik projecten op het gebied van mestwetgeving, zoals het maken van een mineralenadministratie en prognose. Een mooie mix tussen hetgeen ik in praktijk zie en vanuit theorie kan beoordelen en verwerken.

Geschreven berichten door Imke:

Nieuws | Terugblik studiemiddagen nieuw GLB

Afgelopen week vonden de eerste twee studiemiddagen plaats over het nieuwe GLB. In een overvolle zaal vertelden onze collega’s meer over de veranderingen die het nieuwe GLB teweegbrengt.

Lees verder »

Nieuws | Extra mogelijkheid aanvragen voorschot van uitbetaling betalingsrechten

Door de aanhoudende droogte is er besloten dit jaar nog een extra mogelijkheid aan te bieden voor het aanvragen van een voorschot op de basis- en vergroeningsbetaling 2022. Dit is mogelijk via RVO van...

Lees verder »

Nieuws | Je teeltplan voor 2023, denk er alvast over na!

Het 7e Actieprogramma Nitraatrichtlijn (APN) en het nieuwe Groene Landbouw Beleid (GLB) zorgen vanaf 2023 voor de nodige aanpassingen in het teeltplan van agrarische ondernemers.

Lees verder »

Nieuws | Voorschot van uitbetaling betalingsrechten ontvangen? Meld je aan!

Net als voorgaande jaren kan er dit jaar een voorschot aangevraagd worden van de basis- en vergroeningsbetaling 2022. Dit is mogelijk bij RVO van 7 juni tot en met 28 juni a.s. en gaat om een voorscho...

Lees verder »

Nieuws | Extra mogelijkheid aanvragen voorschot uitbetaling betalingsrechten

Afgelopen juni hebben landbouwers de mogelijkheid gehad om een vervroegde uitbetaling van de basis- en vergroeningsbetaling 2021 aan te vragen.

Lees verder »