Welkom Bart!

Op 1 juni hebben we een nieuwe collega mogen verwelkomen: Bart Vlemmix
Bart is gestart als junior adviseur mestwetgeving en stelt zich graag aan u voor:

Hallo, ik ben Bart Vlemmix en sinds kort werkzaam bij Bergs Advies. Ik ben opgegroeid in het Brabantse Deurne op een gemengd agrarisch bedrijf en heb van daaruit een brede interesse ontwikkelt voor de agrarische sector. Voorheen heb ik gewerkt bij een akkerbouw- en loonbedrijf en na mijn studie Bedrijfskunde en Agribusiness aan de HAS in Den Bosch ben ik werkzaam geweest bij een mestverwerkingsinstallatie. Binnen Bergs Advies zal ik actief zijn op het gebied van bedrijfsmanagement en ga ik me bezig houden met vraagstukken betreffende mestverwerking. De ervaringen die ik hierbij reeds heb opgedaan komen daarbij goed van pas.

« Terug naar het overzicht

Delen

Deel bericht