Vacatures1

Uw plannen visueel, dat scheelt veel!

Heeft u ambities om uw bedrijf verder te ontwikkelen en bent u benieuwd hoe dit er ruimtelijk uit ziet? Met behulp van GIS maken wij uw plannen visueel.

Wat is GIS?

GIS staat voor Geografisch Informatie Systeem. Dit is een programma waarmee informatie in kaart gebracht kan worden. Met GIS worden ruimtelijke gegevens verzameld, opgeslagen, gecombineerd en gevisualiseerd.

Elk plan een unieke verbeelding

Elk plan is uniek en vraagt om een verbeelding specifiek voor die situatie. Met behulp van GIS maken wij uw plan visueel waardoor al snel duidelijk wordt of uw plan haalbaar is op de gewenste plek. Wat is de afstand tot de grens van het bouwblok? Hoe ver ligt de stal van een woning? Wat zijn de mogelijkheden voor een uitloop bij pluimvee? Dit zijn enkele voorbeelden van vragen die wij visueel kunnen maken.

Een afbeelding zegt meer dan 1.000 woorden

Door de effecten van uw plannen visueel te maken kan het bevoegd gezag sneller beoordelen of alles goed is. Gaat u met de buurt in dialoog over uw plannen? Een afbeelding zegt meer dan 1.000 woorden. Voor een dialoog kunnen wij diverse kaarten maken om uw plannen te visualiseren voor de omgeving, zodat zij op een eenvoudige manier de effecten van uw plannen kunnen zien. Denk bijvoorbeeld aan een kaart met de achtergrondbelasting van geur op de omgeving.

Ambities realiseren?

Wilt u met ons samen plannen realiseren en bent u benieuwd hoe uw plan of de effecten hiervan eruit zien? Neem dan gerust contact op met een van de adviseurs Bedrijfsontwikkeling van Bergs Advies.

« Terug naar het overzicht

Delen

Deel bericht