Subsidie voor Jonge Landbouwers weer open vanaf 1 december!

Vanaf 1 december a.s. gaat weer een nieuwe ronde van subsidie voor jonge landbouwers open. Naast de vergoeding via toeslagrechten kan een jonge landbouwer middels deze regeling ook een gerichte subsidie ontvangen. Bent u nog geen 41 jaar en bent u van plan een investering te doen welke opgenomen is in de investeringenlijst van de regeling? Dan kunt u waarschijnlijk gebruik maken van de regeling.

Hoogte subsidiebedrag

De regeling voorziet een subsidie van maximaal 30 procent van het investeringsbedrag, met een maximaal subsidiebedrag van € 20.000,-. Mits de betreffende provincie geen verdere regels heeft gesteld aan de regeling, kan enkel subsidie worden ontvangen op één van de volgende investeringen:

investeringen-jonge-landbouwers

Investeringslijst en score

Subsidies worden beschikt op basis van de behaalde score. De score die behaald kan worden staan in het overzicht per investering weergegeven. Provincies zijn niet verplicht om alle investeringen uit de investeringenlijst mee te nemen voor subsidie. En kan daarom investering uit de lijst schrappen. Of dat voor uw provincie ook van toepassing is wordt in de komende weken duidelijk.

Wilt u gebruik maken van de subsidie Jonge Landbouwers? Neem contact op Anne Roost (0475-494407), zij kan u meer vertellen over de mogelijkheden.

« Terug naar het overzicht

Delen

Deel bericht

Elkaar vooruit helpen