Personeel | Welkom Ronald

Sinds enige tijd loopt onze stagiair Ronald van Kempen bij Bergs Advies rond. Ronald is momenteel bezig met afstuderen aan de Aeres Hogeschool te Dronten. In deze fase van zijn afstuderen volgt Ronald de minor Agrarisch Recht.

“Tijdens de minor maak ik kennis met diverse juridische aspecten van de agrarische sector zoals de actuele wetten en regels die gelden. Zodoende ben ik ook bij Bergs Advies terechtgekomen. Mijn stageperiode loopt van november tot medio januari.

Gedurende mijn stage wil ik zoveel mogelijk leren over de juridische kant van de agrarische sector; waar krijgen klanten van Bergs mee te maken en wat kunnen de adviseurs van Bergs hierin betekenen? Op dit moment ben ik bijvoorbeeld bezig met het aanpassen van ruimtelijke onderbouwingen. Een hele leerzame en interessante taak, waarvan ik hoop dat die de komende periode nog meer gaan komen.”

We wensen Ronald heel veel werkplezier bij Bergs Advies en succes met zijn stage!  

« Terug naar het overzicht
Geschreven door: Karen van den Heuvel Personeel & Organisatie Meer over Karen

Delen

Nieuws | 25 km-grens voor berekenen stikstof aanvaardbaar

Het is een klein lichtpuntje in de stikstofcrisis. De Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State heeft vandaag geoordeeld dat de rekenafstand van 25 kilometer vanuit de bron bij individuele pr...

Lees verder »

Blog | Mer: Samen naar de toekomst

Na zo’n 2 jaar van afwezigheid, wat betreft een fysieke bijeenkomst, was het op donderdag 13 oktober jl. weer zover. Vanuit het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat werd de Landelijke mer-dag w...

Lees verder »