Personeel | Welkom Rinke

Graag stellen we onze nieuwe collega Rinke Verstappen aan jullie voor. Rinke is onlangs bij Bergs Advies gestart als adviseur ruimtelijke ordening. Vanuit haar passie voor de agrarische sector gaat ze graag aan de slag voor agrarische ondernemers.

“Van kleins af aan ligt mijn passie bij het werken met dieren. Buiten bezig zijn en vooruit willen. Vanuit deze passie ben ik een mbo-opleiding gaan volgen tot dierverzorger. Toch wilde ik meer en heb vervolgens aan de HAS Hogeschool in Venlo de opleiding Toegepaste Biologie gevolgd. Hier is mijn interesse in de agrarische sector verder uitgegroeid door interessante projecten en stages binnen de melkvee- en varkenshouderij.”

“Een bijdrage leveren aan het verbeteren van deze sector is waar ik voor ga! Binnen Bergs Advies kijk ik er dan ook naar uit om samen met de klanten te denken in oplossingen, waardoor zij het werk kunnen gaan en/of blijven doen waar zij gelukkig van worden!”

« Terug naar het overzicht
Geschreven door: Karen van den Heuvel Personeel & Organisatie Meer over Karen

Delen

Nieuws | Sinterklaasgedicht 2022

Sinterklaas bestelde “un petit croissant". Toen hij dit jaar aankwam in ons kikkerland.

Lees verder »

Nieuws | Controleer de ‘Beslissing uitbetaling Basisbetalingsregeling 2022’

De eerste bedrijven hebben reeds van RVO de brief Beslissing uitbetaling Basisbetalingsregeling 2022 ontvangen. Controleer deze goed.

Lees verder »