Personeel | Welkom Marco!

Vanaf deze maand mogen we onze nieuwe collega Marco Kleverwal verwelkomen. Marco gaat aan de slag als adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling. Hij stelt zich graag aan jullie voor:

“Na jarenlang bij de gemeentelijke overheid te hebben gewerkt, was het tijd voor verandering en een nieuwe uitdaging. Die uitdaging ligt voor mij aan de andere kant van de tafel. Niet als adviseur voor een soms wispelturig bestuur maar als adviseur en sparringpartner voor gebruikers van het landelijk gebied. Als adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling richt ik mij vooral op de ruimtelijke aspecten van de vraag en werk aan principeverzoeken, ruimtelijke plannen en onderbouwingen en overleg ik met betrokken partijen. Ik zet daarbij mijn kennis als planoloog en jarenlange ervaring op het gebied van ruimtelijke ordening bij de gemeente in. Ik zie dat laatste als een mogelijk voordeel.

Een gezonde portie boerenverstand

Hoewel ik niet ben opgegroeid op een boerderij, komen mijn ouders daar wel vandaan. Ik was als kind dan ook vaak ‘op het platteland’ te vinden. Van mijn ouders heb ik een gezonde portie boerenverstand meegekregen; en dat komt mij nog steeds goed van pas. Ik vertoef graag buiten, fotografeer regelmatig en heb samen met mijn vrouw het Pieterpad en het Pelgrimspad al tot een goed einde gebracht. Jaarlijks zijn wij te vinden op het erf van een koetsiersbedrijf (rouw en trouw) voor erfonderhoud / oude fruitbomen / wilgen. En vorig jaar zijn wij “Herenboer” geworden en steken wij de handen uit de mouwen om het gemengde bedrijf van 20 ha (groenten, legkippen, vleesvarkens en vleeskoeien) tot een succes te maken.”

« Terug naar het overzicht
Geschreven door: Karen van den Heuvel Personeel & Organisatie Meer over Karen

Delen

Personeel | Welkom Ronald

Sinds enige tijd loopt onze stagiair Ronald van Kempen bij Bergs Advies rond. Ronald is momenteel bezig met afstuderen aan de Aeres Hogeschool te Dronten. In deze fase van zijn afstuderen volgt Ronald...

Lees verder »

Blog | Mer: Samen naar de toekomst

Na zo’n 2 jaar van afwezigheid, wat betreft een fysieke bijeenkomst, was het op donderdag 13 oktober jl. weer zover. Vanuit het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat werd de Landelijke mer-dag w...

Lees verder »