Personeel | Welkom Henk

Hij draait al een aantal weken mee binnen het team van bedrijfsontwikkeling. Daarom de hoogste tijd om hem voor te stellen, onze nieuwe collega Henk Lutke Willink.

Begin september startte Henk als strategisch bedrijfsadviseur bij Bergs Advies. “Ik ben opgegroeid in Borculo, in de Gelderse Achterhoek, op een gemengd bedrijf met melkvee en fokzeugen. Daar is mijn passie voor de rundveehouderij ontstaan. Na het voltooien van de MAS en het Middelbaar Kader Rundvee ben ik drie jaar thuis werkzaam geweest voordat ik inspecteur werd bij het NRS. De laatste 2 jaar ben ik productmanager bij CRV geweest voor alle melkveerassen (behalve Holstein). Om me verder te ontwikkelen heb ik de opleiding Bedrijfskunde & Management aan de HAS in Den Bosch gevolgd en 2012 afgerond. Thuis, in Ospel, houden we hobbymatig nog een tiental bonte ooien om de weitjes rond het huis af te grazen.”

Henk is bij Bergs Advies het aanspreekpunt voor onze (rundvee)klanten. “Voor mij staat de totale bedrijfsvoering centraal. Ik ben er om mee te denken en te sparren met de klant om zo het beste uit hun onderneming te halen op korte en lange termijn.”

Maak kennis met Henk

« Terug naar het overzicht
Geschreven door: Henk Lutke Willink Bedrijfsadviseur Meer over Henk

Delen

Personeel | Welkom Ronald

Sinds enige tijd loopt onze stagiair Ronald van Kempen bij Bergs Advies rond. Ronald is momenteel bezig met afstuderen aan de Aeres Hogeschool te Dronten. In deze fase van zijn afstuderen volgt Ronald...

Lees verder »

Blog | Mer: Samen naar de toekomst

Na zo’n 2 jaar van afwezigheid, wat betreft een fysieke bijeenkomst, was het op donderdag 13 oktober jl. weer zover. Vanuit het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat werd de Landelijke mer-dag w...

Lees verder »