Personeel | Bergsdag 2022

'Speelkwartier' geopend

Afgelopen weekend was het weer tijd voor de jaarlijkse “Bergsdag”. In tegenstelling tot de afgelopen zomermaanden werd er voor afgelopen zaterdag wél veel regen voorspeld. Hierdoor moest de organisatie op het laatste moment de planning volledig omgooien. Dit resulteerde in een sportieve dag!

Lasergamen, adventure golf en escaperooms

We kwamen zaterdagmiddag binnen bij het drukbezochte Taurus, “world of adventure”. Hier startte ons avontuur waarbij de groep in tweeën werd gesplitst. Om de beurt mochten we lasergamen of golfen. Daarnaast probeerden we uit verschillende escaperooms te ontsnappen. Tussen deze activiteiten door was er ook nog de mogelijkheid om een rondje in Mario Kart mee te racen en een potje air hockey te spelen. Alsof dit nog niet sportief genoeg was, eindigde we de middag met zijn allen op de bowlingbaan. Hier werden de nodigde kegels van de baan geknikkerd.

Als afsluiting hebben we gezellig samen gegeten en geborreld. Verder werden traditiegetrouw de jubilarissen in het zonnetje gezet. Het was een actieve, leuke dag!  

« Terug naar het overzicht
Geschreven door: Lisa Lagerberg Adviseur mestwetgeving Meer over Lisa

Delen

Nieuws | Vergunningverlening in Noord-Brabant: Wat kan wel?

Begin maart heeft de provincie Noord-Brabant bekend gemaakt dat de vergunningverlening in het kader van de Wet natuurbescherming stil ligt. Een zelfde bericht bereikte ons vanuit de Brabantse omgeving...

Lees verder »

Nieuws | Wijziging IOV Noord-Brabant

Op 20 maart 2023 heeft de provincie Noord-Brabant de vastgestelde wijziging van de IOV bekend gemaakt.

Lees verder »