Personeel | Prachtig werk bij een toekomstgericht bedrijf

Maak kennis met Bart Wilms, bedrijfsadviseur

Voor collega Bart Wilms voelt het in het huidige kantoorpand van Bergs Advies in Heythuysen zeer vertrouwd. Hij begon zijn carrière ooit op de sectieafdeling van de Gezondheidsdienst voor Dieren, Zuid-Nederland. Het bedrijf zat destijds in het huidige pand van Bergs Advies gevestigd. Na zijn werk bij de Gezondheidsdienst voor Dieren maakte Bart een overstap naar de mengvoederwereld, waar hij ruim 20 jaar als konijnenspecialist werkte in het binnen- en buitenland. Dat hij ooit nog terug zou keren naar dit pand, had hij destijds niet gedacht.

Samenwerken met klanten geeft energie

Bart werkt sinds november 2012 bij Bergs Advies. “Ik was op zoek naar een meer adviserende baan, die ik destijds vond bij Bergs Advies. Het was voor mij destijds een hele omschakeling om als voervoorlichter in een commerciële baan over te schakelen naar een adviserende baan. Toen ik eenmaal in het bezit was van de basiskennis, voelde ik me steeds zekerder en ben ik meer in de buitendienst terecht gekomen. Dat is waar ik me het prettigst voel. Contact met de klant, sparren met de klant en proberen uit te zoeken waar de klant behoefte aan heeft.

Doordat ik al een heel tijd bij Bergs Advies werk en met veel klanten in contact sta, zie ik het als mijn taak om mijn kennis over te dragen aan de binnendienst en nieuwe medewerkers zo goed mogelijk te begeleiden en te ondersteunen.”

Interesse in de varkenssector

Al op vroege leeftijd ontstond bij Bart interesse in de varkenssector. Zijn ouders waren vroeger in het bezit van een varkensbedrijf dat later werd verkocht. “Ik maakte bewust de keuze om te gaan studeren in de agrarische richting en ging daarom naar de middelbare landbouwschool en het middelbaar kader. Tot op de dag van vandaag heb ik geen spijt van mijn keuzerichting. Ik ben nog steeds voornamelijk werkzaam n de intensieve veehouderij. Voornamelijk in de varkenshouderij, maar daarnaast richt ik me ook op de konijnenhouderij, nertsenhouderij en witvleeskalveren”.

Aanpakken en ervoor gaan

“Bergs Advies is een prachtig, toekomstgericht bedrijf waar ik vanuit persoonlijke drive en betrokkenheid bij de sector mijn werk kan verrichten. Als ik iets aanpak, dan ga ik ervoor. Gelukkig zitten wij zo allemaal in elkaar. De klant en daarmee de sector vooruit helpen, dat is waarvoor we dit werk doen. Ik ga elke dag fluitend naar mijn werk en rij ook fluitend weer terug naar mijn gezin in Helden na mijn werkdag”.

« Terug naar het overzicht
Geschreven door: Bart Wilms Bedrijfsadviseur Meer over Bart

Delen

Nieuws | Informatieplicht energiebesparing

Vanaf 2019 moeten bedrijven die onder de energiebesparingsplicht vallen eens in de vier jaar rapporteren over de genomen energiebesparende maatregelen.

Lees verder »

Nieuws | Omgevingswet in werking per 1 januari 2024

De kogel is door de kerk. Op 1 januari treedt de Omgevingswet in werking, en we krijgen er allemaal mee te maken!

Lees verder »