Personeel | Kleine moeite, groot gebaar

Maak kennis met Aniek Knoors, adviseur mestwetgeving / adviseur productierechten

Aniek begon ongeveer 6 jaar geleden, na haar studie Toegepaste Biologie aan de HAS, bij Bergs Advies als adviseur mestwetgeving. Inmiddels heeft ze een dubbelrol binnen het team. Enerzijds houdt ze zich nog bezig met de mestwetgeving, anderzijds mag ze zich al ruime tijd bezighouden met productierechten.

Liefde voor de agrarische sector

Iedere dag rijdt Aniek vanuit haar geboorte- en woonplaats Born naar ons kantoor in Heythuysen. De liefde voor de agrarische sector ontstond al op vroeg leeftijd. Haar ouders hebben namelijk een melkveebedrijf waar ze, ondanks dat ze er niet meer woont, nog steeds veel komt. "Aangezien ik zelf geen boerenbedrijf wil runnen, maar wel iets voor de agrarische sector wil betekenen, ben ik blij dat ik dit iedere dag mag doen vanuit mijn functie bij Bergs Advies. Ik ga dan ook altijd met plezier naar mijn werk."

Gezonde variatie in werkzaamheden

De rol van Aniek is heel divers. Dit varieert van mestboekhouding tot prognoses en van registraties bij RVO tot productierechten. Die laatste taak heeft Aniek er later pas bijgekregen. "Toen mijn collega Jolanda met verlof ging, ontstond voor die taak een 'gat'. Ik heb toen besloten de administratieve kant van productierechten op me te nemen. Dat doe ik nu nog steeds. Met name aan het einde van het jaar vraagt dit veel aandacht van me. Bovendien zorgt het voor een gezonde variatie in mijn werkzaamheden". Haar focus ligt met name op het ondersteunen van klanten vanuit de binnendienst. "Vaak zijn dingen voor mij een kleine moeite om uit te zoeken, in te voeren of te regelen. De dankbaarheid die je daarvoor terugkrijgt vanuit de klant is vaak groot. Die waardering van klanten, dat is waar je het voor doet."

Verlengde van de klant

"Bij Bergs Advies leer ik nog iedere dag. Door de veranderende wet- en regelgeving blijft mijn functie uitdagend en dynamisch. De combinatie van inhoud, een goede sfeer op kantoor en de nuchterheid van klanten, maken mijn werk ontzettend leuk. Als organisatie staan we naast de klanten en denken mee. Dat is ook precies wat ik dagelijks met plezier weer mag doen: meedenken met de klant en werk uit handen nemen op basis van mijn kennis en expertise."

Wil jij meer weten over Bergs Advies als werkgever? Raadpleeg dan onze website en bekijk de actuele vacatures. Staat er geen vacature open? Stuur dan een open sollicitatie. We zijn namelijk altijd op zoek naar enthousiaste mensen met een frisse blik en liefde voor de agrarische sector.

« Terug naar het overzicht
Geschreven door: Aniek Knoors Adviseur mestwetgeving / Adviseur productierechten Meer over Aniek

Delen

Nieuws | HAS Intensief Bedrijvenmarkt

Op 22 maart 2022 werd door de HAS Hogeschool in Den Bosch een Bedrijvenmarkt georganiseerd. Onze collega’s Aniek, Karen en Bart waren aanwezig en spraken met geïnteresseerden studenten over onze werkz...

Lees verder »

Personeel | Kerstpakket 2021

De Kerstman en zijn elfje zijn weer langs geweest! Ze hebben het kerstpakket weer heerlijk gevuld met producten van onze klanten. Benieuwd wat er in zit?

Lees verder »