Personeel | Elkaar vooruit helpen

Maak kennis met Bart Smits, Adviseur Milieu (Bedrijfsontwikkeling)

Als Adviseur Milieu zorgt Bart dagelijks dat planvorming met en voor klanten tot stand komt. Hij verzorgt vergunningaanvragen voor voornamelijk varkenshouders. Uiteindelijk leidt die aanvraag tot het verlenen van een vergunning. Bart heeft inmiddels een coördinerende rol hierin. Ook is hij specialist op het gebied van de Wet natuurbescherming (Wnb) en het rekenprogramma AERIUS. Zaken die hij zich gedurende zijn tijd bij Bergs Advies eigen heeft gemaakt. Zijn takenpakket is zeer divers. “Zo denk ik ook mee over interne zaken. Het interesseert me en wil daarin graag mijn betrokkenheid tonen.”

Flexibele mogelijkheden

Bart is sinds juni 2015 werkzaam bij Bergs Advies. “Ik kende Bergs via het varkensbedrijf van mijn ouders. Bovendien werken een aantal oud studiegenoten van me bij Bergs Advies. In eerste instantie heb ik gereageerd op een functie bij Bedrijfsmanagement. Echter was die functie inmiddels ingevuld. Er werd mij vervolgens een voorstel gedaan om het team van Bedrijfsontwikkeling te komen ondersteunen. Dat was compleet nieuw voor me, maar desondanks ging ik de uitdaging aan. Ik werd goed ondersteund en begeleid door collega’s. Inmiddels heb ik, ruim 5 jaar later, een meer coördinerende rol, begeleid ik zelf junioren en sta ik direct in contact met de klant.”

Een werkgever die groeimogelijkheden biedt

“De afgelopen 5 jaar heb ik mezelf verder gespecialiseerd en ontwikkeld als adviseur Milieu. Bergs Advies biedt mij de ruimte om te groeien binnen de organisatie. Door nauw samen te werken met collega’s, help je elkaar vooruit. Op persoonlijk vlak, maar zeker ook inhoudelijk als het gaat om het beantwoorden van klantvragen. Weet je iets niet, dan kun je altijd bij collega’s terecht.

Het klinkt cliché, maar bij Bergs is geen dag hetzelfde. Iedere aanvraag is anders. Dat vraagt om inlevingsvermogen en samenwerken, zodat de juiste kennis kan worden vertaald naar een passend plan of advies.”

De kracht van een hecht team

“Bij Bergs Advies zit een enorme bak aan kennis. Je hebt je collega’s dan ook nodig om je klant uiteindelijk, vanuit verschillende perspectieven, van een goed advies te kunnen voorzien. Die informatie moet je zelf verzamelen. We weten elkaar gelukkig altijd te vinden. Een hecht en gezellig team, met hart voor de agrarische sector, maakt het werk nóg leuker. Ik blijf hier iedere dag leren.”

Wil jij meer weten over Bergs Advies als werkgever? Raadpleeg onze website en bekijk de actuele vacatures. Staat er geen vacature open? Stuur dan een open sollicitatie. Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen met een frisse blik.

« Terug naar het overzicht
Geschreven door: Bart Smits Adviseur milieu Meer over Bart

Delen

Nieuws | Sinterklaasgedicht 2022

Sinterklaas bestelde “un petit croissant". Toen hij dit jaar aankwam in ons kikkerland.

Lees verder »

Nieuws | Controleer de ‘Beslissing uitbetaling Basisbetalingsregeling 2022’

De eerste bedrijven hebben reeds van RVO de brief Beslissing uitbetaling Basisbetalingsregeling 2022 ontvangen. Controleer deze goed.

Lees verder »