Personeel | Een fijne club!

Maak kennis met Marieke Knops, administratief medewerkster

Als administratief medewerkster is Marieke het eerste aanspreekpunt voor klanten. Als je ons kantoor belt, heb je grote kans dat je Marieke aan de telefoon krijgt. Op basis van de vraag, schakelt zij met een collega die hierover gaat. “Ik zie het als mijn taak om de klant te koppelen aan de juiste adviseur, zodat snel geschakeld kan worden. Dat is ook de kracht van ons bedrijf.”

Droombaan

Marieke werkt sinds 2013 drie dagen per week bij Bergs Advies. Ze is getrouwd met Danny en hebben samen twee meiden van 13 en 11 jaar. “Als klein meisje droomde ik er al van om secretaresse te worden. Na mijn opleiding ‘Directiesecretaresse en Officiemanagement’ bij Schoevers in Eindhoven heb ik dit waargemaakt en ben ik aan de slag gegaan bij een accountantskantoor. Daar werkte ik met collega Henk Wolters. Toen Henk bij Bergs Advies aan de slag ging en ik vernam dat ze daar een secretaresse zochten, heb ik gesolliciteerd en kon ik al snel aan de slag! Bovendien kende ik al veel klanten van Bergs Advies uit de periode bij mijn vorige werkgever. Een bekende stem dus voor ze.”

Trots op mijn werk en collega’s

“Ik ben helemaal op mijn plek als ik kan regelen, organiseren en me dienstverlenend op kan stellen tussen al mijn collega’s. Zo neem ik het ene moment de telefoon aan en sta ik klanten te woord, het andere moment doe ik de bestellingen voor kantoor, bereid ik mailings voor, verwerk ik de in- en uitgaande post of ontvang klanten die bij ons op bezoek komen. Geen dag is hetzelfde en dat maakt mijn werk juist zo leuk.

Ik voel me enorm betrokken bij dit bedrijf en het team van hechte collega’s. Het is echt een fijne club! Ik ben blij dat ik voor Bergs Advies mag werken en ben trots op mijn werkplek in Heythuysen. Kom gerust eens langs, zodra dit weer mag en ik zal je hartelijk ontvangen met een lekker kopje koffie.”

Wil jij meer weten over Bergs Advies als werkgever? Raadpleeg dan onze website en bekijk de actuele vacatures. Staat er geen vacature open? Stuur dan een open sollicitatie. We zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen met een frisse blik.

« Terug naar het overzicht
Geschreven door: Karen van den Heuvel Personeel & Organisatie Meer over Karen

Delen

Nieuws | Sinterklaasgedicht 2022

Sinterklaas bestelde “un petit croissant". Toen hij dit jaar aankwam in ons kikkerland.

Lees verder »

Nieuws | Controleer de ‘Beslissing uitbetaling Basisbetalingsregeling 2022’

De eerste bedrijven hebben reeds van RVO de brief Beslissing uitbetaling Basisbetalingsregeling 2022 ontvangen. Controleer deze goed.

Lees verder »