Personeel | Bergsdag 2023

Zaterdag 7 oktober was het weer zover: de jaarlijkse ‘Bergsdag’. Met ongeveer 40 personen reisden we af naar Eindhoven, waar de organisatie allerlei leuks had bedacht.

Break out in the city

Het werd een boeiende dag, letterlijk. De zes gemaakte groepjes gingen strijden met elkaar om de overwinning van het ‘break out in the city’ spel binnen te halen.

Geboeid in tweetallen of drietallen moesten we allerlei opdrachten uitvoeren om de gehele groep te kunnen bevrijden. Puzzels oplossen, standbeelden zoeken en zowaar midden in Eindhoven moordscenes naspelen. Dit allemaal om uiteindelijk een poging te mogen doen om de kluis te kraken.

Het ene groepje toonde nét wat meer inzet en kwaliteiten dan het andere groepje en hierdoor werd ‘groep 2’ toch wel de overduidelijke winnaar. Na de prijsuitreiking konden we met zijn alle ons klaar gaan maken voor het avondprogramma.

Pubquiz

Aangekomen op de locatie werden we in nieuwe groepjes verdeeld en speelden we tussen het diner door een pubquiz. Ook hier kwamen verborgen talenten tevoorschijn. Het ging nog een tijdje nek aan nek maar uiteindelijk ook daar een winnaar.

Traditiegetrouw werden de jubilarissen nog in het zonnetje gezet en was het tijd om na te borrelen, totdat de laatste het café uit werden geveegd.

Het was een leuke en actieve dag, bedankt Marije en Margritte voor het organiseren!   

« Terug naar het overzicht
Geschreven door: Imke Driessen Adviseur mestwetgeving Meer over Imke

Delen

Blog | Het ‘’nieuwe GLB’’ in 2024

Het is nat buiten en met een beetje geluk is het jou gelukt de gewassen van het land te halen. Anderen moeten misschien nog een deel van de aardappelen uit de grond halen.

Lees verder »

Nieuws | Bergs Advies BV stopt op 31 december 2023

Ruim 23 jaar is Bergs Advies actief als adviesbureau voor agrarische ondernemers. In dit nieuwsitem willen we u ervan op de hoogte stellen dat Bergs Advies per 31 december 2023 stopt met al haar activ...

Lees verder »