Nieuws | Terugblik studiemiddagen nieuw GLB

Afgelopen week vonden de eerste twee studiemiddagen plaats over het nieuwe GLB. Afgelopen dinsdag en donderdag wisten vele geïnteresseerden de weg naar Bergs Advies te vinden. In een overvolle zaal vertelden onze collega’s meer over de veranderingen die het nieuwe GLB teweegbrengt. Wij kijken terug op twee zeer succesvolle eerste studiemiddagen.

Interesse kenbaar maken

Aankomende weken volgen er nog vier bijeenkomsten. Echter zijn deze inmiddels volledig volgeboekt. Aanmelden is daarom helaas niet meer mogelijk. Mocht je tóch graag meer informatie willen neem dan contact op met ons kantoor via: 0475 49 44 07 of vul het formulier in op onze website: https://www.bergsadvies.nl/aanmelden  
« Terug naar het overzicht
Geschreven door: Imke Driessen Adviseur mestwetgeving Meer over Imke

Delen

Blog | Het ‘’nieuwe GLB’’ in 2024

Het is nat buiten en met een beetje geluk is het jou gelukt de gewassen van het land te halen. Anderen moeten misschien nog een deel van de aardappelen uit de grond halen.

Lees verder »

Personeel | Bergsdag 2023

Zaterdag 7 oktober was het weer zover: de jaarlijkse ‘Bergsdag’. Met ongeveer 40 personen reisden we af naar Eindhoven, waar de organisatie allerlei leuks had bedacht.

Lees verder »