Nieuws | ‘Samen vooruit’

Ja, ‘samen vooruit’. Dat is waar we als bedrijf elke dag voor gaan! Een blijvend streven voor ons zelf, maar zeker ook dagelijks in deze mooie agrarische sector.

Na een turbulent jaar met pieken en dalen, zijn we tot de constatering gekomen dat we als team nog sterker staan als we al gedacht hadden. Maar hoe komen we samen nóg verder vooruit? Een goede reden om weer eens een gezamenlijke training te volgen.

Gezamenlijke training

Onder begeleiding van Hogenkamp Agrarische Coaching zijn tijdens deze training verschillende facetten van ‘samenwerken’, ‘als één team opereren’ en ‘samen vooruit’ aan bod gekomen. Hoe kunnen we onze cirkel van invloed en betrokkenheid vergroten? Over welke zaken hebben we zelf wat te zeggen? En op welke andere zaken kunnen we geen invloed uitoefenen? En wat zijn de why, how en what van onze organisatie? Met andere woorden: Waar staan we voor? Waarom staan we daarvoor? En hoe bereiken we dagelijks datgene waar we voor staan?

Sterk team

We kunnen terugkijken op mooie coachingsdagen waarin we als team open en eerlijk naar elkaar toe hebben kunnen zijn. Want dat maakt een team een echt team dat in staat is om dagelijks samen met klanten mooie plannen te ontwikkelen en te realiseren. Dagen waarin iedereen zich weer een stuk bewuster is geworden van ieders specialisme en ieders waardevolle bijdrage aan het gehele team. Allemaal willen we de wereld het liefste veranderen. Maar daarvoor moet iedereen toch echt bij zichzelf beginnen, blijkt uiteindelijk de steeds maar terugkerende conclusie te zijn.

‘Samen vooruit’ in een fantastisch team en in een prachtige sector! Daar gaan we voor!

« Terug naar het overzicht
Geschreven door: Tjerk Verscharen Algemeen directeur Meer over Tjerk

Delen

Nieuws | Sinterklaasgedicht 2022

Sinterklaas bestelde “un petit croissant". Toen hij dit jaar aankwam in ons kikkerland.

Lees verder »

Nieuws | Controleer de ‘Beslissing uitbetaling Basisbetalingsregeling 2022’

De eerste bedrijven hebben reeds van RVO de brief Beslissing uitbetaling Basisbetalingsregeling 2022 ontvangen. Controleer deze goed.

Lees verder »