Nieuws | HAS Intensief Bedrijvenmarkt

Onze collega’s Aniek, Karen en Bart hebben deelgenomen aan de Bedrijvenmarkt van de HAS Hogeschool in Den Bosch. Op de banenmarkt (georganiseerd door Studievereniging HAS Intensief) waren 80 enthousiaste studenten van verschillende opleidingen en leerjaren aanwezig. Zij oriënteren zich op het moment op stagemogelijkheden, maar ook op hun loopbaan na het afstuderen.

De middag startte met een opening door de voorzitter van HAS Intensief en een openingswoord van de vakdocent varkenshouderij. Aansluitend was het aan de bedrijven om zich kort te presenteren en studenten enthousiast te maken om hun stand te bezoeken.

We zijn enthousiast!

Het is fantastisch om te zien dat zo’n grote groep studenten geïnteresseerd is om te werken in de agrarische sector. We hebben veel studenten mogen spreken bij onze stand en hun vragen beantwoord over de werkzaamheden en doorgroeimogelijkheden binnen Bergs Advies.

Nieuwsgierig?

Ben je benieuwd wat Bergs Advies als werkgever voor jou kan betekenen? Houd dan onze vacatures in de gaten of informeer naar de mogelijkheden via karen@bergsadvies.nl of telefonisch via (0475) 494407.


Actuele vacatures

Adviseur landschap / landschapsontwerper
« Terug naar het overzicht
Geschreven door: Karen van den Heuvel Personeel & Organisatie Meer over Karen

Delen

Personeel | Kerstpakket 2021

De Kerstman en zijn elfje zijn weer langs geweest! Ze hebben het kerstpakket weer heerlijk gevuld met producten van onze klanten. Benieuwd wat er in zit?

Lees verder »

Nieuws | Zo doen we dat bij Bergs!

Human Resource Management afgekort ook wel HRM… Binnen Bergs Advies gebruiken we liever de term P&O: Personeel en Organisatie. Maar nog liever praten we over Mens en Organisatie, want die staat bij Be...

Lees verder »