Nieuws | Controleer de ‘Beslissing uitbetaling Basisbetalingsregeling 2021’

De eerste bedrijven hebben reeds van RVO de brief Beslissing uitbetaling Basisbetalingsregeling 2021 ontvangen. In deze brief staat de definitieve uitbetaling van de aangevraagde betalingsrechten, vergroeningstoeslagen, extra betaling jonge landbouwers, graasdierpremie etc. voor 2021.

Het streven van RVO is om 95% van de aanvragers uiterlijk 31 december 2021 te informeren middels deze beslissing. Uiteindelijk worden alle aanvragers uiterlijk 30 juni 2022 geïnformeerd.

Waarom de berekening nakijken?

Het is belangrijk om de berekening van het vastgestelde bedrag goed na te kijken. Het kan namelijk zijn dat niet alle aangevraagde hectares in aanmerking komen voor uitbetaling van betalingsrechten, of niet alle aangevraagde subsidies worden uitbetaald.

Indien je het niet eens bent met deze berekening heb je, na dagtekening van de brief, 6 weken de tijd om bezwaar in te dienen. Na deze termijn is de beslissing onherroepelijk.

Heb je hulp nodig bij het controleren van de Beslissing uitbetaling Basisbetalingsregeling 2021? Neem dan contact op met één van onze adviseurs van de afdeling bedrijfsmanagement.

« Terug naar het overzicht
Geschreven door: Susan Vossen Bedrijfsadviseur Meer over Susan

Delen

Nieuws | Controleer de ‘Beslissing uitbetaling Basisbetalingsregeling 2022’

De eerste bedrijven hebben reeds van RVO de brief Beslissing uitbetaling Basisbetalingsregeling 2022 ontvangen. Controleer deze goed.

Lees verder »

Personeel | Welkom Ronald

Sinds enige tijd loopt onze stagiair Ronald van Kempen bij Bergs Advies rond. Ronald is momenteel bezig met afstuderen aan de Aeres Hogeschool te Dronten. In deze fase van zijn afstuderen volgt Ronald...

Lees verder »