Nieuws | Agrarische Dagen Someren

Bron foto: Agrarische Dagen Someren / Patrick van den Broek

Bergs Advies is aanwezig tijdens de Agrarische Dagen Someren op 17 en 18 september. Met bezoekers uit Nederland en België is dit de grootste openluchtbeurs van Zuid-Nederland. Een plek waar men zich kan laten inspireren en informeren over de laatste ontwikkelingen en innovaties uit de agrarische sector. De sectoren rundveehouderij, varkenshouderij, pluimveehouderij, akker- en tuinbouw, mechanisatie en zakelijke dienstverlening zijn vertegenwoordigd tijdens deze dagen, waaronder Bergs Advies.

Bezoek onze stand in het paviljoen: nummer 203

Tijdens deze dagen hebben we een stand in het paviljoen (nummer 203) waar je ons kunt bezoeken. Daar vertellen we je graag meer over de actualiteiten uit de sector en hoe hiermee om te gaan.

Ben je geïnteresseerd en een relatie van Bergs Advies? Neem dan contact op met Jolanda van Ool via jolanda@bergsadvies.nl voor GRATIS relatiekaarten.

Kijk voor de plattegrond en meer informatie over de Agrarische Dagen Someren op de website: https://www.agrarischedagensomeren.nl/

« Terug naar het overzicht
Geschreven door: Jolanda van Ool Adviseur productierechten / Administratief medewerkster Meer over Jolanda

Delen

Nieuws | Sinterklaasgedicht 2022

Sinterklaas bestelde “un petit croissant". Toen hij dit jaar aankwam in ons kikkerland.

Lees verder »

Nieuws | Controleer de ‘Beslissing uitbetaling Basisbetalingsregeling 2022’

De eerste bedrijven hebben reeds van RVO de brief Beslissing uitbetaling Basisbetalingsregeling 2022 ontvangen. Controleer deze goed.

Lees verder »