Nieuws | 20 jaar Bergs Advies

Het jaar 2020 is het jaar waarin Bergs Advies 20 jaar bestaat. Vanaf 2000 zetten we ons iedere dag in om agrariërs te voorzien van specialistisch advies op het gebied van dagelijkse bedrijfsvoering en realisatie van toekomstplannen.

Frank (commercieel en financieel directeur) en Tjerk (algemeen directeur) kijken terug op 20 jaar Bergs Advies. Wat is ze het meest bijgebleven? Waar zijn ze het meest trots op? En hoe zien zij de toekomst van het bedrijf?


Specialisatie en groei

Frank richtte het bedrijf in 2000 op en startte zijn advieswerkzaamheden destijds vanuit zijn kantoor aan huis. “Nadat de eerste medewerkers, waaronder ook Tjerk Verscharen, werden aangenomen verhuisden we met het bedrijf naar Baexem. Vanaf dat moment groeide het bedrijf gestaag tot het Bergs Advies van nu; met ruim 40 medewerkers gevestigd in Heythuysen.

De toename van het aantal medewerkers zorgde ervoor dat we steeds meer konden gaan specialiseren. We deelden in de loop der tijd ons team op tussen bedrijfsmanagement en bedrijfsontwikkeling en specialiseerden ons in bepaalde sectoren binnen de veehouderij.

Doordat we veel bij klanten op locatie kwamen en intensief contact hadden, was het voor ons makkelijk anticiperen op de vraag die zij hadden. Bovendien werken we nog steeds op die manier samen met onze klanten. Dat heeft ons gemaakt tot het bedrijf waar we nu staan”, vertelt Frank.

Trots op onze klanten en medewerkers

“De continue groei stimuleert ons om door te gaan”, zegt Tjerk, die vanaf 2015 zijn intrede maakte als algemeen directeur. “Zeker ook kijkend naar de potentie richting de toekomst. Klanten groeien daarin met ons mee. Dat doen we op eigen kracht met een trouwe klantenkring en nauw betrokken medewerkers die al jaren voor Bergs Advies werken.

Wat we afgelopen 20 jaar hebben gerealiseerd, willen we vooral doorzetten richting de toekomst. Als stabiele factor in het dynamische werkgebied waarin we werken. Wat we doen, willen we goed doen. Steeds op hoger niveau. De toenemende complexiteit van wet- en regelgeving zorgt ervoor dat de adviesbehoefte van boeren flink is toegenomen. Er liggen absoluut nog voldoende kansen waar we samen met onze klanten in de toekomst mee aan de slag willen. Op naar ons 25-jarig jubileum, hopelijk dan mét een jubileumfeest.”

« Terug naar het overzicht

Delen

Nieuws | HAS Intensief Bedrijvenmarkt

Op 22 maart 2022 werd door de HAS Hogeschool in Den Bosch een Bedrijvenmarkt georganiseerd. Onze collega’s Aniek, Karen en Bart waren aanwezig en spraken met geïnteresseerden studenten over onze werkz...

Lees verder »

Personeel | Kerstpakket 2021

De Kerstman en zijn elfje zijn weer langs geweest! Ze hebben het kerstpakket weer heerlijk gevuld met producten van onze klanten. Benieuwd wat er in zit?

Lees verder »