Vacatures1

Nieuwe update bestemmingsplan Someren, situatie goed verwerkt?

Vanaf 20 januari tot en met 3 maart ligt het bestemmingsplan “Buitengebied, Deelgebied 1” ter inzage. Is uw locatie goed opgenomen in het bestemmingsplan?

De komende jaren wordt het bestemmingsplan voor het buitengebied van Someren in verschillende etappes vernieuwd. De gemeente wil dit zorgvuldig aanpakken en heeft om die reden het buitengebied verdeeld in 5 deelgebieden. Het bestemmingsplan “Buitengebied, Deelgebied 1” betreft het zuidelijke deel van het buitengebied van de gemeente Someren. In een later stadium komen de andere vier deelgebieden aan de beurt. In deze bestemmingsplannen zal worden ingespeeld op de transformatie van het buitengebied waarin in een steeds grotere diversiteit aan functies aanwezig is. Op veel locaties blijkt dat de situatie niet goed is opgenomen in het bestemmingsplan. In deze bestemmingsplan heeft de gemeente waar mogelijk deze strijdige situaties proberen te verwerken.

Het is dan ook belangrijk om naar het bestemmingsplan te kijken om er zeker van te zijn dat uw situatie goed is opgenomen. Is uw situatie niet goed bestemd, of zijn er in de omgeving ontwikkelingen die uw bedrijfsvoering kunnen belemmeren, dan is het goed om te reageren. Het bestemmingsplan is in te zien via deze link: https://www.someren.nl/bouwen/bestemmingsplannen/voorontwerp.html. Heeft u hulp nodig, neem dan contact op met Marcel Volbeda via telefoonnummer 0475-494407.

« Terug naar het overzicht

Delen

Deel bericht