Vacatures1

Nieuw bestemmingsplan, nieuwe beperkingen?

Vanaf 9 februari tot en met 22 maart ligt het bestemmingsplan “Buitengebied Heeze-Leende 2017” ter inzage. Zijn er extra beperkingen in het bestemmingsplan opgenomen voor uw bedrijfsvoering?

Het voorontwerp bestemmingsplan “Buitengebied Heeze-Leende 2017” ligt ter inzage. In dit bestemmingsplan is naast een uitspraak van de Raad van State op het geldende bestemmingsplan ook de Verordening Ruimte 2014 van de provincie Noord-Brabant verwerkt. Ook zijn kleine verbeterpunten, fouten en vastgestelde postzegelplannen en wijzigingsplannen verwerkt in dit nieuwe bestemmingsplan.

Ligt uw bedrijf in dit nieuwe bestemmingsplan? Kijk dan goed naar de eventuele gevolgen dit plan kan hebben voor uw bedrijfsvoering en ontwikkelingsmogelijkheden in de toekomst. Heeft u een bestemmingsplan procedure doorlopen? Bijvoorbeeld een bouwvlakvergroting. Kijk dan extra goed of dit plan goed is opgenomen in het nieuwe bestemmingsplan.

Is uw situatie niet goed bestemd, of zijn er in de omgeving ontwikkelingen die uw bedrijfsvoering kunnen belemmeren, dan is het goed te reageren. Het bestemmingsplan is in te zien via deze link: http://www.heeze-leende.nl/inwoners/bestemmingsplannen_41087/item/voorontwerpbestemmingsplan-buitengebied-heeze-leende-2017_63766.html. Heeft u hulp nodig, neem dan contact op met Ester van Geldorp via telefoonnummer 0475-494407.

« Terug naar het overzicht

Delen

Deel bericht

Update stikstofplan

Bergsdag 2019