Vacatures1

Meten is weten, gissen is missen

U bent ondernemer in de agrarische sector en wil graag een nieuwe stal of loods realiseren. Vervelend als er door onnauwkeurig meetwerk fouten worden gemaakt en achteraf problemen ontstaan. Om u te voorzien van goed advies is het vroegtijdig inmeten van de gewenste ontwikkeling van belang. Met onze software brengen we uw ambities en ontwikkelingsmogelijkheden op schaal en scherp in beeld. Dit geeft een beter beeld van de haalbaarheid van uw plan en voorkomt onnodige kosten.

Nauwkeurig en precies

De kadastrale situatie, het bouwvlak en het bestemmingsplan zijn digitaal raadpleegbaar. Met behulp van onze software is het mogelijk om tot op de millimeter nauwkeurig te meten en te tekenen. Uw plan kan zo op schaal worden ingetekend en geeft direct inzicht in de haalbaarheid van de gewenste ontwikkeling. Zo worden mogelijke discussies in een later stadium van de vergunningaanvraag voorkomen. Door het initiatief te projecteren op bijvoorbeeld het bestemmingsplan en de kadastrale ondergrond, kan eenvoudig en met precisie worden aangetoond of de gewenste ontwikkeling uitvoerbaar is.

Haalbaarheid

Het vroegtijdig inmeten van de gewenste ontwikkeling loont en voorkomt fouten. Naast duidelijkheid, versoepelt het gebruik van onze software het proces. Dit bespaart u tijd, geld en vergroot bovendien de haalbaarheid uw ambitie.

Ambities realiseren?

Wilt u met ons samen uw ambities realiseren en bent u benieuwd naar de haalbaarheid van uw plannen en de ontwikkelingsmogelijkheden van uw bedrijf? Neem dan gerust contact met een van de bedrijfsadviseurs Ruimtelijke ordening van Bergs Advies.

« Terug naar het overzicht

Delen

Deel bericht