Tjerk Verscharen

Functie: Algemeen directeur

E-mail: tjerk@bergsadvies.nl

Tel: 06 - 5190 3263

https://www.linkedin.com/in/tjerk-verscharen-823b3a84 op LinkedIn

De agrarische sector is een dynamische sector. Wat vandaag is, kan morgen alweer anders zijn. Aan ons de taak om als organisatie vooruit te kijken en mee te bewegen met de behoefte van de agrarisch ondernemer. Het is mijn rol om het geheel te overzien en kansen te signaleren voor de agrarische sector, agrarisch ondernemers en specifiek onze klanten. Mijn drive om de agrarische sector verder te brengen en toekomstplannen van ondernemers te verwezenlijken is op jonge leeftijd ontstaan. Toen; letterlijk tussen de varkens bij mijn grootouders en als medewerker op een varkensbedrijf. Nu; als adviseur met en voor de agrarisch ondernemer. Er liggen tenslotte nog genoeg uitdagingen op het gebied van dierenwelzijn en milieu.

Geschreven berichten door Tjerk:

Nieuws | Wijziging Beheerplan Peelvenen: reageren kan tot 6 juli a.s.!

Het ontwerpbesluit Beheerplan Peelvenen ligt van 25 mei tot en met 6 juli a.s. ter inzage. In deze periode is er de mogelijkheid tot het indienen van een zienswijze. Wij kunnen hierbij helpen.

Lees verder »

Blog | De agrarische sector in 2022, wat staat er te gebeuren?

Het maken van keuzes wordt voor agrarische ondernemers steeds lastiger. Om een beeld te geven wat ons als agrarische sector te wachten staat, werp ik een kleine blik op de toekomst.

Lees verder »

Blog | De agrarische sector: dynamisch en essentieel

Als adviesbureau houden we ons al meer dan 20 jaar bezig met het ondersteunen van ondernemers in de agrarische sector. In vele facetten een dynamische sector. Dat maakt het werken in deze sector erg u...

Lees verder »

Nieuws | Drie sterren vleesvarkensstal @ Meerlo

De eerste varkens scharrelen inmiddels al vrolijk rond in de nieuwe stal van Livar. Enkele jaren terug kocht Livar deze locatie in Meerlo ter uitbreiding van het Livar-concept.

Lees verder »

Nieuws | De dialoog: een ‘moetje’ of een kans?

Dialogen; bij Bergs kunnen we er een boek over schrijven. Van applaudisserende omwonenden tot buren die al met vuur in de ogen binnenkomen. Van bijeenkomsten die eindigen in een gezellige borrel tot p...

Lees verder »

Nieuws | Eind en begin

Een kaal weiland en de sloop van oude bedrijfsbebouwing. Passanten zullen denken dat dit het einde, de afsluiting is, van een agrarisch bedrijf. De komende jaren gaan immers toch veel agrarische bedri...

Lees verder »

Nieuws | ‘Samen vooruit’

Ja, ‘samen vooruit’. Dat is waar we als bedrijf elke dag voor gaan! Een blijvend streven voor ons zelf, maar zeker ook dagelijks in deze mooie agrarische sector.

Lees verder »