René Orbon

Functie: Bedrijfsadviseur / Adviseur productierechten

E-mail: rene@bergsadvies.nl

Tel: 06 - 3037 9503

De agrarische sector is en blijft een mooie dynamische sector vol uitdagingen. Werken in een team met volop groeipotentie en strevend naar het beste voor haar klanten maakt me elke dag weer enthousiast. Daarnaast vind ik het mooi als klanten volop in ontwikkeling blijven om het beste uit hun onderneming te halen en staan voor de toekomst van de sector. Binnen de varkens- en pluimveesector ondersteun ik ondernemers op het gebied van mest aan- en afvoer en registraties bij de overheid (productierechten) tot het sparren over de toekomstmogelijkheden van het bedrijf.

Geschreven berichten door René:

Nieuws | Eindbalans opgemaakt?

Voldoet jouw bedrijf dit jaar al aan de mestverwerkingsplicht? Hoogste tijd om de eindbalans op te maken voor 2022. Registreer alles vóór 1 januari bij RVO.

Lees verder »

Nieuws | Mestverwerking, zorg dat het geregistreerd staat!

Richting het einde van het jaar komt de mestverwerkingsplicht steeds meer op de voorgrond. Dit moet uiterlijk 31 december geregeld zijn.

Lees verder »

Nieuws | Nog ruimte om (kunst)mest aan te voeren?

De eerste percelen bouwgrond komen momenteel weer vrij. Er worden op het moment al erwten, uien en wortelen gerooid en de oogst van de granen staat in het vooruitzicht.

Lees verder »