Pieter van Lier

Functie: Bedrijfsadviseur

E-mail: pieter@bergsadvies.nl

Tel: 06 - 1334 0419

Dynamisch, complex en ondernemers die voorop willen lopen. Dát zijn in mijn ogen belangrijke kenmerken van de pluimveehouderijsector. Juist deze kenmerken vragen om een specialistische aanpak. Specialistisch omdat je ondernemers binnen deze sector pas goed verder kunt helpen als je het grote geheel overziet. Dus weten wat er speelt zowel binnen de sector als op het bedrijf. Daarom werk ik samen met de veehouder aan planvorming en neem ik de coördinatie van bedrijfsverplaatsing of MER-procedures voor mijn rekening. De tanden erin zetten om het beoogde doel te bereiken, dat is het mooiste wat er is. Heerlijk die momenten van voldoening.

Geschreven berichten door Pieter:

Nieuws | Planschade vanwege stalderingsregels Provincie Noord-Brabant?

Hokdierhouders uit de provincie Noord-Brabant opgelet. Heb je planschade vanwege stalderingsregels? Dien dan je schadeclaim binnen enkele dagen in. Er bestaat namelijk een reële kans dat de schadecla...

Lees verder »

Nieuws | Nieuwe stal opfokleghennen een feit!

De laatste hand wordt gelegd aan de nieuwe stal voor opfokleghennen in Haler. De eerste kuikens komen half januari 2022 in deze stal en kunnen vrij bewegen in het volière systeem. Op de plek van deze...

Lees verder »

Nieuws | Omgevingsverordening Limburg 2021: ammoniaknormen strenger dan Brabant?

Met de verwachte inwerkingtreding van 1 juli 2022, maakt ook de provincie Limburg zich klaar voor de komst van de Omgevingswet. Er leek geen wolkje aan de lucht.

Lees verder »

Nieuws | Nieuwe 3-sterren pluimveestal een feit

Waar voorheen melkvee- en varkensstallen stonden, staat inmiddels een moderne 3-sterren pluimveestal. Een project waar wij als Bergs Advies trots op zijn, want het is niet zomaar een stal.

Lees verder »

Nieuws | Het hoogste punt bereikt

Van de voormalige melkvee- en varkensstallen is intussen niets meer te zien. De bouw van de nieuwe pluimveestal is in volle gang en het hoogste punt is inmiddels bereikt!

Lees verder »

Nieuws | De weg naar een toekomstbestendig bedrijf

Je stapt als jonge ondernemer mee in het bedrijf van je ouders. Je wil graag het bedrijf moderniseren en klaar maken voor de toekomst. Maar waar begin je?

Lees verder »