Marco Kleverwal

Functie: Adviseur ruimtelijke ontwikkeling

E-mail: marco@bergsadvies.nl

Tel: 06 - 8238 8707

In een land waar de regeltjes bepalen wat er wel en wat er niet mag, ontstaat al snel het gevoel dat het glas half leeg is en er geen mogelijkheden zijn. Laten wij het glas als halfvol zien. Ik onderzoek graag samen met de klant waar wél de kansen en mogelijkheden liggen. Maar wel op een realistische en nuchtere manier. Ik zoek graag uit hoe we kansen omzetten naar een concreet plan en vervolgens hoe dat plan tot uitvoering kan worden gebracht. Dat doen we samen! Daarbij richt ik mij vooral op de ruimtelijke aspecten van de vraag en werk ik aan principeverzoeken, ruimtelijke plannen en onderbouwingen en overleg ik met betrokken partijen. Ik zet daarbij mijn kennis als planoloog en jarenlange ervaring op het gebied van ruimtelijke ordening bij de gemeente in om klanten verder te helpen. Bij Bergs Advies niet als ambtenaar maar als adviseur en sparringpartner met een gezonde portie boerenverstand die ook de andere kant van de tafel heeft meegemaakt.

Geschreven berichten door Marco:

Nieuws | Ontwerp bestemmingsplan ‘Veegplan 2021’ Horst aan de Maas – ter inzage

De gemeente Horst aan de Maas heeft vanaf 29 oktober 2021 tot en met 9 december 2021 het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Veegplan 2021’ ter inzage liggen.

Lees verder »

Nieuws | Voorontwerp bestemmingsplan – Buitengebied Someren gepubliceerd

In januari lieten we middels een artikel al weten dat de gemeente Someren bezig is met een grote herziening van het bestemmingsplan voor het buitengebied.

Lees verder »

Voorontwerp bestemmingsplan – Buitengebied Someren gepubliceerd

In januari lieten we al weten dat de gemeente Someren bezig is met een grote herziening van het bestemmingsplan voor het buitengebied. Met ingang van 28 oktober 2021 is het voorontwerp van dit plan vo...

Lees verder »