Gerdine van Duijnhoven

Functie: Adviseur ruimtelijke ontwikkeling

E-mail: gerdine@bergsadvies.nl

Tel: 06 - 1896 2801

“Hoe kan het wel? Die vraag speelt vaak door mijn hoofd. Want ik denk het liefst in kansen en niet in belemmeringen. Soms is dat moeilijk, omdat de wet- en regelgeving op het gebied van ruimtelijke ordening en milieu steeds ingewikkelder wordt. Dan is het de kunst om het grote geheel te overzien. Af te wegen wat belangrijk is, wie en wat ervoor nodig is om het beoogde doel te bereiken. Of het nu gaat om de uitbreiding van een bedrijf, een nevenfunctie of een nieuwe bestemming als een bedrijf stopt. Wat de vraag is maakt eigenlijk niet uit. Me vastbijten in een project om er voor de klant het maximale uit te halen. Dat vind ik mooi. Ik ben opgegroeid op de boerderij. Ik weet dan ook dat je met een gezonde dosis boerenverstand en een praktische insteek een heel eind komt. Dat merk ik zowel in mijn werk als adviseur bij Bergs Advies, als thuis in Beek en Donk, waar ik samen met mijn man een melkveebedrijf run. Voor mij een ideale combinatie.”

Geschreven berichten door Gerdine:

Nieuws | Nieuwe stoppersregeling veehouderijen

Met de nieuwe stoppersregeling voor veehouderijen kunnen varkens-, pluimvee- en melkveehouders hun bedrijfslocatie vrijwillig en met subsidie beëindigen. De subsidie bestaat uit een vergoeding van 100...

Lees verder »

Nieuws | Landelijke Beëindigingsregeling Veehouderij (Lbv)

Ben je veehouder en overweeg je te stoppen? Dan biedt deze nieuwe regeling wellicht mogelijkheden. De verwachting is dat half februari 2022 de concept regeling wordt gepubliceerd.

Lees verder »

Personeel | Allround advies met boerenverstand

“Wat voor werk doe jij eigenlijk?” Een veel voorkomende vraag op een feestje, hoewel ik goed moet nadenken wanneer het laatste feestje eigenlijk ook alweer was. “Ik ben adviseur ruimtelijke ontwikkeli...

Lees verder »

Terug op het oude nest

Een ‘boemerang-medewerker’, zo noemen ze het ook wel. Een jaar geleden besloot ik de stap te maken om terug te keren. Terug naar Bergs Advies. Inmiddels heb ik er al weer bijna 300 dagen opzitten.

Lees verder »

Nieuws | Zijn mijn sloopmeters geld waard?

Veel stallen van stoppende veehouders staan leeg. De komende jaren komen er nog veel vierkante meters leegstaande gebouwen bij. Een groot deel daarvan zal geen nieuwe bestemming krijgen.

Lees verder »