Bart Wilms

Functie: Bedrijfsadviseur

E-mail: bart@bergsadvies.nl

Tel: 06 - 4258 8262

Varkens- en konijnenhouders, met hen heb ik het meeste contact. Contact over bijvoorbeeld de mineralenboekhouding en meststromen. Of over afzetcontracten, mestverwerkingsplicht, prognoses en controles. Op deze manier kan ik mijn passie, kennis en ervaring met ondernemers delen. Voorheen deed ik dat ook, maar dan in een andere functie. Zo heb ik gewerkt bij de Gezondheidsdienst voor dieren en daarna ruim twintig jaar als voorlichter in de mengvoederbranche voor de konijnenhouderij en de slachtkuikensector. Nu verdeel ik mijn aandacht over twee sectoren. Dat is beste een uitdaging. Een uitdaging, omdat de verscheidenheid ervoor zorgt dat vrijwel geen dag hetzelfde is. En hoe paradoxaal het ook klinkt: het feit dat je onverwachte dingen kunt verwachten, maakt mijn werk ontzettend leuk.

Geschreven berichten door Bart:

Personeel | Kerstpakket 2021

De Kerstman en zijn elfje zijn weer langs geweest! Ze hebben het kerstpakket weer heerlijk gevuld met producten van onze klanten. Benieuwd wat er in zit?

Lees verder »

Nieuws | Een nieuw SPF-zeugenbedrijf

Het heeft ‘even’ geduurd, maar het staat er eindelijk: het nieuwe zeugenbedrijf van de familie Swinkels! Na een jarenlange procedure (14 jaar) is het nieuwe SPF-bedrijf bijna klaar voor gebruik.

Lees verder »

Personeel | Prachtig werk bij een toekomstgericht bedrijf

Voor collega Bart Wilms voelt het in het huidige kantoorpand van Bergs Advies in Heythuysen zeer vertrouwd. Hij begon zijn carrière ooit op de sectieafdeling van de Gezondheidsdienst voor Dieren, Zuid...

Lees verder »