Aniek Knoors

Functie: Adviseur mestwetgeving / Adviseur productierechten

E-mail: aniek@bergsadvies.nl

Tel: 06 - 8248 5013

Wet- en regelgeving vertalen naar de praktische kant, ik geef graag duidelijkheid aan de agrarische ondernemer. Dagelijks houd ik mij bezig met de mestwetgeving, welke steeds complexer wordt. Zo ondersteun ik voornamelijk varkens- en konijnenhouders in de jaarlijks terugkomende administratieve zaken zoals de mestboekhouding, mestvoorraad en prognose. Ook voor registraties bij RVO kunnen ondernemers bij mij terecht. Denk hierbij aan registratie van dieren, het indienen van bedrijfsoverdrachten of de verwerking van (productie)rechten. De ondernemer help ik graag verder.

Geschreven berichten door Aniek:

Personeel | Kleine moeite, groot gebaar

Aniek begon ongeveer 6 jaar geleden na haar studie (Toegepaste Biologie) bij Bergs Advies als adviseur mestwetgeving. Tijd om nader kennis met haar te maken in dit artikel..

Lees verder »

Nieuws | Vergeet je veulen niet te registreren

Afgelopen jaren is het aantal paardenhouderijen in het landelijk gebied enorm toegenomen. Dit zorgt bij Bergs Advies voor een toenemend aantal vragen uit deze sector. Een terugkerend onderwerp is het...

Lees verder »

Nieuws | Verplicht maispercelen melden

Wil je mais telen op zand- en lössgronden? Dan ben je verplicht om dit te melden via RVO in verband met verkorte uitrijperiode voor drijfmest. Lees hier de voorwaarden.

Lees verder »

Nieuws | Zijn jouw paarden al geregistreerd?

Vanaf 21 april 2021 is het verplicht om jouw paard(en) te registreren in het I&R-systeem. Hierdoor wordt duidelijk waar paarden zich bevinden.

Lees verder »

Nieuws | Eerder uitbetaling van betalingsrechten ontvangen? Vraag een voorschot aan!

Evenals in 2020 kan er dit jaar een voorschot aangevraagd worden van de basis- en vergroeningsbetaling 2021. Dit kan tussen 8 juni en 30 juni a.s. bij RVO voor het ontvangen van een voorschot van € 30...

Lees verder »