Is uw bedrijf brandveilig?

Waarover moet een stal beschikken om te voldoen aan de steeds strengere eisen van gemeentes en verzekeraars inzake brandveiligheid? En op welk moment moet ik hier aandacht aan besteden?

Wanneer een project volgens de gemeente voldoet aan de brandveiligheidseisen, betekent dit nog niet dat de brandveiligheid voldoende wordt bevonden door de verzekeraar. Zonder goedkeuring van de verzekeraar komt de financiering van het project in gevaar. Het is daarom van belang brandveiligheid mee te nemen in een vroeg stadium van de planvorming.

De actualiteiten rondom brandveiligheid werden afgelopen donderdag op ons kantoor toegelicht door Arnold Roelofs. Hij is adviseur bij Bureau Veldweg, een gespecialiseerd brandveiligheidsadviesbureau. In de bijeenkomst kwamen diverse praktijksituaties aan bod. Conclusie: tijdig aandacht besteden aan brandveiligheid is enorm belangrijk!. Het was een leerzame bijeenkomst en voor ons van belang om up-to-date te blijven, zodat wij onze klanten van een goed advies kunnen voorzien.

« Terug naar het overzicht

Delen

Deel bericht