Vacatures1

Heeft u al in beeld of u voor 2018 over voldoende varkens-, pluimveerechten en/of VVO’s beschikt?

Ieder jaar komen wij veel bedrijfssituaties tegen waarbij veehouders hun varkens- en/of pluimveerechten niet op orde hebben. Als tijdens een controle blijkt dat u te weinig rechten ter beschikking heeft, kan dat vervelende financiële gevolgen hebben. Anderzijds wordt jaarlijks op veel bedrijven duizenden euro’s te veel uitgegeven aan het leasen van rechten, terwijl ook veel bedrijven duizenden euro’s laten liggen met onbenutte rechten.

Hetzelfde geldt voor de mestverwerking. Heeft u al in beeld hoe groot u mestverwerkingsplicht dit jaar is? Of heeft u minder of al meer mest verwerkt dan uw verwerkingsplicht? Dan kunnen wij u ook behulpzaam zijn met het aan- of verkopen van VVO’s.

Bergs Advies kan u met raad en daad terzijde staan als het gaat om de beoordeling van uw rechtensituatie of u situatie voor de mestverwerking. Door ons uitgebreide netwerk zijn wij in staat om tijdig en tegen een marktconforme prijs uw rechtensituatie en/of mestverwerking in orde te maken.

Voor vragen over de productierechten of VVO’s kunt u contact opnemen met Jolanda van Ool of Rob van Helmond op telefoonnummer 0475 – 49 44 07.

 

« Terug naar het overzicht
Geschreven door: Lian Hamans Adviseur mestwetgeving Meer over Lian

Delen

Deel bericht