Subsidies en fiscaal

De complexiteit en diversiteit van subsidies en fiscale regelingen kunnen ondernemers afschrikken om een aanvraag of melding in te dienen. Er zijn veel verschillende regelingen beschikbaar welke elk beschikken over hun eigen voorwaarden en procedures.

Bergs Advies kan ondernemers hierin begeleiden. Zo kunnen we informeren over de mogelijke subsidies en fiscale regelingen die passen bij het project en begeleiden in het gehele traject. Vooraf, maar ook gedurende een aanvraag en na afloop, stemmen we af met de boekhouder/accountant waardoor de toepassing van het voordeel optimaal benut wordt.

Nieuws | Subsidie voor geïntegreerde gewasbescherming

Vanaf 1 september t/m 29 september 2023 is het mogelijk om subsidie aan te vragen voor preventieve en niet-chemische maatregelen om geïntegreerde gewasbescherming te verbeteren.

Lees verder »

Nieuws | Klopt mijn WOZ-beschikking?

De WOZ-beschikking valt weer in de brievenbus, maar klopt deze wel? Het is verstandig om dit na te kijken. Zo voorkom je dat je honderden euro’s teveel betaald.

Lees verder »

Nieuws | Rendement van je zonnepanelen behouden

Zonnepanelen worden dag en nacht blootgesteld aan vuil uit de omgeving. Vuil en aanslag zorgen voor een verminderde lichtinval. Het schoonmaken van zonnepanelen kan financieel interessant zijn.

Lees verder »