Ruimtelijke ontwikkeling

Je bent agrarisch ondernemer en je wilt het bedrijf uitbreiden. Of je denkt erover om een neventak op te zetten. Het kan ook zijn dat je overweegt om te stoppen met het bedrijf. Misschien wil je iets totaal anders gaan doen op je locatie. Of er juist lekker blijven wonen zonder bedrijvigheid.

Past de gewenste ontwikkeling wel binnen het beleid? En wat als dit niet zo is? Hoe moet je beginnen? En met wie moet je contact opnemen?

Onze adviseurs ruimtelijke ontwikkeling helpen je hierbij. We gaan het gesprek aan om te bekijken hoe we jouw wens kunnen realiseren. Daarbij fungeren we als sparringpartner. We hebben contacten bij de overheden, zijn bekend met het beleid en de regelgeving en kennen de procedures. Wij begeleiden je in het gehele proces.

Personeel | Welkom Ronald

Sinds enige tijd loopt onze stagiair Ronald van Kempen bij Bergs Advies rond. Ronald is momenteel bezig met afstuderen aan de Aeres Hogeschool te Dronten. In deze fase van zijn afstuderen volgt Ronald...

Lees verder »

Blog | Mer: Samen naar de toekomst

Na zo’n 2 jaar van afwezigheid, wat betreft een fysieke bijeenkomst, was het op donderdag 13 oktober jl. weer zover. Vanuit het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat werd de Landelijke mer-dag w...

Lees verder »

Personeel | Welkom Henk

Hij draait al een aantal weken mee binnen het team van bedrijfsontwikkeling. Daarom de hoogste tijd om hem voor te stellen, onze nieuwe collega Henk Lutke Willink.

Lees verder »