Ruimtelijke ontwikkeling

Je bent agrarisch ondernemer en je wilt het bedrijf uitbreiden. Of je denkt erover om een neventak op te zetten. Het kan ook zijn dat je overweegt om te stoppen met het bedrijf. Misschien wil je iets totaal anders gaan doen op je locatie. Of er juist lekker blijven wonen zonder bedrijvigheid.

Past de gewenste ontwikkeling wel binnen het beleid? En wat als dit niet zo is? Hoe moet je beginnen? En met wie moet je contact opnemen?

Onze adviseurs ruimtelijke ontwikkeling helpen je hierbij. We gaan het gesprek aan om te bekijken hoe we jouw wens kunnen realiseren. Daarbij fungeren we als sparringpartner. We hebben contacten bij de overheden, zijn bekend met het beleid en de regelgeving en kennen de procedures. Wij begeleiden je in het gehele proces.

Nieuws | Wijziging IOV Noord-Brabant

Op 20 maart 2023 heeft de provincie Noord-Brabant de vastgestelde wijziging van de IOV bekend gemaakt.

Lees verder »

Nieuws | Vergunningverlening in Noord-Brabant: Wat kan wel?

Begin maart heeft de provincie Noord-Brabant bekend gemaakt dat de vergunningverlening in het kader van de Wet natuurbescherming stil ligt. Een zelfde bericht bereikte ons vanuit de Brabantse omgeving...

Lees verder »

Blog | Wat komt er allemaal kijken bij een ruimtelijke procedure?

In Nederland is de ruimte schaars. Onder andere woningen, wegen, landbouw en natuur vragen om steeds meer ruimte. Het kabinet staat daarmee voor grote opgaven en keuzes op het gebied van de fysieke le...

Lees verder »