Vacatures1

Efficy, 1 jaar later

Met “Efficy, een grote stap vooruit” blikte Roel vorig jaar september vooruit. Een jaar geleden is ons eigen CRM platform online gegaan. Hiervan heeft u waarschijnlijk weinig gemerkt, maar intern heeft dit voor de nodige veranderingen gezorgd. De integratie van ‘Efficy’ in ons werkproces heeft tijd en energie gekost. Het systeem eerst leren, optimaliseren en ontdekken voordat de voordelen naar voren komen, er moet eerst gezaaid worden voordat men kan oogsten.

Na een jaar werken met Efficy kunnen we concluderen dat intern een behoorlijke efficiëntie slag is gemaakt. Doordat we gegevens centraal in een veilige omgeving opslaan wordt de informatie uitwisseling efficiënter en kunnen we klantgerichter werken. Intern zijn medewerkers op de hoogte van gemaakte afspraken waardoor we de lijnen kort houden en optimaal advies kunnen geven over de steeds wijzigende wet- en regelgeving.

In de komende periode zal de interne procesoptimalisatie door gaan om u als klant centraal te laten staan en we tijdig de juiste specialist inzetten om u als ondernemer te laten groeien.

« Terug naar het overzicht
Geschreven door: René Orbon Adviseur mestwetgeving Meer over René

Delen

Deel bericht