De beslissing op de uitbetaling Basisbetalingsregeling 2020 al gecontroleerd?

RVO is vanaf 1 december jl. begonnen met het uitbetalen van aangevraagde betalingsrechten, vergroeningstoeslagen, extra betaling jonge landbouwers, graasdierpremie etc. Een dezer dagen ontvang je de brief met de beslissing uitbetalen Basisbetalingsregeling 2020 per post.

Voorschot vanwege Corona ontvangen?

Als je in de zomer, vanwege Corona, een voorschot hebt ontvangen, krijg je eerst een brief met de verrekening van het voorschot. Deze wordt gevolgd door een brief met de beslissing uitbetalen Basisbetalingsregeling 2020.

Waarom de berekening nakijken?

Het is belangrijk om de berekening van het vastgestelde bedrag goed na te kijken. Het kan namelijk zijn dat niet alle aangevraagde hectares in aanmerking komen voor uitbetaling van betalingsrechten, of niet alle aangevraagde subsidie wordt uitbetaald. Indien je het niet eens bent met deze berekening heb je zes weken na dagtekening van de brief de tijd om bezwaar in te dienen. Na deze termijn is de beslissing onherroepelijk.

Heb je hulp nodig bij het controleren van de beslissing uitbetalen Basisbetalingsregeling 2020? Neem dan contact op met een van adviseurs van de afdeling bedrijfsmanagement.

« Terug naar het overzicht
Geschreven door: Chantal Houben Adviseur mestwetgeving Meer over Chantal

Delen

Deel bericht