Controleer uw beslissing uitbetaling Basisbetalingsregeling 2019 op korting

RVO zal vanaf 1 december beginnen met het uitbetalen van de directe betalingen uit het Gemeenschappelijk Landbouwbeleid (GLB), oftewel het uitbetalen van de betalingsrechten, extra betaling jonge landbouwers, graasdierpremie etc.
Afgelopen week zijn vanuit RVO reeds de eerste e-mails verstuurd om de brief met de beslissing uitbetaling Basisbetalingsregeling 2019 aan te kondigen. Deze brief van RVO volgt nog per post. Vanaf begin november kunt u de beslissing verwachten, aldus RVO.

Ons advies is om deze beslissing, de totstandkoming van het vastgestelde bedrag, goed te bekijken. Het kan namelijk zo zijn dat niet alle aangevraagde ha’s in aanmerking komen voor uitbetaling van betalingsrechten, of niet alle aangevraagde subsidie wordt uitbetaald.  Indien u het niet eens bent met deze berekening heeft u 6 weken na dagtekening van de brief tijd om bezwaar in te dienen. Na deze termijn is de beslissing onherroepelijk.

Wenst u hulp bij het controleren van de beslissing uitbetalen Basisbetalingsregeling 2019 of heeft u vragen, neem dan contact op met de afdeling bedrijfsmanagement of uw vaste adviseur van Bergs Advies.

« Terug naar het overzicht
Geschreven door: Susan Vossen Adviseur mestwetgeving Meer over Susan

Delen

Deel bericht