Bestemmingsplan “Buitengebied Asten” vastgesteld

Vanaf vandaag ligt het vastgesteld bestemmingsplan “Buitengebied Asten” ter inzage. De komende 6 weken kunt u bekijken of uw situatie goed is opgenomen in het bestemmingsplan. En heeft u een zienswijze ingediend dan is het goed om te kijken of deze is verwerkt.

In dit bestemmingsplan heeft de gemeente Asten het beleid ten aanzien van het buitengebied voor de komende jaren vastgelegd. Ten opzichte van het ontwerp bestemmingsplan hebben geen ambtshalve wijzigingen meer plaatsgevonden. Heeft u niet op het ontwerp bestemmingsplan gereageerd dan is het in veel gevallen niet meer mogelijk om in Beroep te gaan tegen het vastgesteld bestemmingsplan.

Heeft u een zienswijze ingediend op het ontwerp bestemmingsplan “Buitengebied” dan kunt u zien of de gemeente het bestemmingsplan heeft aangepast naar aanleiding van uw zienswijze. Heeft de gemeente uw zienswijze goed verwerkt dan hoeft u waarschijnlijk niets te doen. Heeft de gemeente het bestemmingsplan niet aangepast dan is het misschien nodig om in beroep te gaan bij de Raad van State.

Heeft u hulp nodig om te kijken of uw belangen goed zijn opgenomen in het bestemmingsplan? Of wilt u in beroep gaan bij de Raad van State? Neem dan contact op met één van onze RO-medewerkers via telefoonnummer 0475-494407.

« Terug naar het overzicht

Delen

Deel bericht