Bedrijfsvisie

‘Van gesprekspartner naar sparringpartner’

“Het is niet onze taak het ondernemers gemakkelijk te maken. Het is onze taak om samen met ondernemers ambities te realiseren. En die ambities realiseren is een uitdaging voor de gehele agrarische sector; van ondernemers, toeleveranciers tot adviesbureaus en overheden. Want de sector ontwikkelt zich in rap tempo.

Deze dynamiek waarin ondernemer en omgeving veranderen, betekent ook andere vraagstukken. Complexer. Algemeenheden gelden niet meer. Dus hebben we ons bij Bergs Advies de vraag gesteld: wat is onze toegevoegde waarde? Dat is tenslotte ook wat de klant zich afvraagt.

Specialisten

Gedreven specialisten is hierop ons antwoord. Daarom hebben wij mensen in huis die zijn gespecialiseerd in bedrijfsmanagement. Dus in vragen waarop gisteren al het antwoord had moeten zijn. Vragen over onder meer mestwetgeving, productierechten en grond- en pachtzaken.
En we hebben specialisten bedrijfsontwikkeling bij wie toekomstplannen centraal staan, maar waarmee we vandaag al bezig zijn. Voorbeelden hiervan zijn bestemmingsplanprocedures, milieuzaken in kaart brengen, subsidiemogelijkheden bekijken en het financiële plaatje schetsen.

Groeien

Zowel bij bedrijfsmanagement als bedrijfsontwikkeling van Bergs Advies draait het niet om antwoorden geven, maar we laten ondernemers groeien. Helpen hen vooruit. Onze rol verandert van gesprekspartner naar sparringpartner. En dan sparringpartners op specifieke vakgebieden. Specialisten dus.”

Maak kennis met onze specialisten