Agrarische belangen in bestemmingsplan “Buitengebied” Deurne

Vanaf vandaag ligt het ontwerp bestemmingsplan “Derde herziening bestemmingsplan Buitengebied” van de gemeente Deurne ter inzage. Van 9 juni tot en met 20 juli kunt u reageren op het bestemmingsplan. Het is dan ook goed om na te gaan of het bestemmingsplan invloed heeft op uw bedrijfsvoering en of uw inspraakreactie op het voorontwerp bestemmingsplan goed verwerkt is.

In het bestemmingsplan hebben enkele beleidswijzigingen plaatsgevonden. Zo is de term ‘Primag’ opgenomen voor de belangrijke agrarische gebieden in Deurne. Heeft u uitbreidingsplannen voor uw agrarisch bedrijf, dan zit u deze gebieden goed. Wilt u de komende jaren stoppen of overschakelen naar andere agrarische bedrijvigheid, dan is dit misschien minder goed voor u.

Heeft u al een inspraakreactie ingediend op het voorontwerp bestemmingsplan? Dan is nu het moment om te kijken wat de gemeente met uw inspraakreactie heeft gedaan? Is mijn inspraakreactie verwerkt? Of heeft de gemeente deze langs zich neer gelegd? In dat geval is het wellicht nodig om een zienswijze in te dienen op het ontwerp bestemmingsplan.

Heeft het beleid invloed op uw bedrijfsvoering? Wilt u weten of de gemeente het bestemmingsplan aan heeft gepast aan uw inspraakreactie? Of heeft u andere vragen met betrekking tot het bestemmingsplan “Buitengebied” van de gemeente Deurne? Neem dan contact op met één van onze RO-medewerkers via telefoonnummer 0475-494407.

« Terug naar het overzicht

Delen

Deel bericht